Кабинет по анестезия

Вашата анестезия се извършва от специалисти с дългогодишен професионален опит.

Понеделник - Петък
8:00 - 16:00
Събота
8:00 - 12:00
Неделя
Затворено
Почивка
9:15 - 9:45
Телефон
0049 (0)176 700 31 697
Важна информация!
Лечение на болката с методите на локалната и регионална аналгезия.

Кабинет по лечение на болката

Красимир Желев, CEO

В нашият кабинер предлагаме цялостен подход при лечение на острата и хронична болка. С дългогодишен опит в лечението на болката  при амбулаторни и стационарни условия ние предлагаме една  оптимална терапевтична концепцията  – мултимодалния и конституцуонален подход при лечение на болката. Пациенти с остри болестни синдроми при  ракова болка, комплексен регионален болестен синдром (болест на Судек), болки в гърба и тригеминална невралгиaя  получават в рамките на 24 часа приемен час при нас.

За нас


В нашият кабинер предлагаме цялостен подход при лечение на острата и хронична болка.

Услуги

Народна медицина-това е съвкупност от знания, навици и методи, принадлежащи на различни култури теории вярвания и методи, които те изполват за поддържане на здравето и за профилактика, диагностициране или лечениена физически и психически заболявания, а също и за подобряване на здравословното състовние на пациента.
Корените на китайската медицина и фармакология се крият в дълбоката древност. Те се развиват в течение на няколко хилядолетия на базата на теория, самобитно научно мислене, богат практически опит, превъзходни техники за лечение и реално потвърдени резултати, допринасяйки за физическата жизнеспособност на хората в миналото.
В източните култури се приема за естествено,че всички възрастови групи, могат да извлекат полза от редовно прилагания масаж. Но тук, на Запад, като изключим света на спорта, където стойността на масажа винаги се е признавала, използването му в други области датира от скоро. Масажът тонизира или успокоява, в зависимост от скоростта и дълбочината на избраната техника. Ето защо той може както да ободри човека и да го направи способен да участва в маратон, така и да го накара да се отпусне и заспи. Масажът премахва напрежението и главоболието, отпуска болезнено напрегнатите мускули и прогонва безсънието. Той създава условия за ускоряване на оздравителния процес, като внушава на пациента чувство за добро физическо състояние.
Моксатерапията представлява въздействие с топлина върху специфични области на тялото или в акупунктурни точки с т.н. пелинови пури или конусчета изработени от Artemisia vulgaris.

При нас Вие сте на сигурно място!

Имате ли въпроси или все още не сте сигурни

Последни новини

10 Foods That Detox the Body

When it comes to detoxing your body, there are many techniques you can follow and supplements you can take. One…

Мнения